Salte lakridskiks

Kiksene er især gode til ost, de er lækkert sprøde og har et let strejf af lakrids
Af
af Redaktion

(24 stk.)

100 g rugmel
100 g sigtemel
1 tsk. bagepulver
100 g smør
2 spsk. salt lakridssirup
2 spsk. fløde
1 tsk. flagesalt

Bland mel og bagepulver og hak smørret ud heri. Tilsæt lakridssirup og saml dejen med fløden. Rul dejen ud i 2 mm's tykkelse på et meldrysset bord og skær den ud i 4 x 5 cm store firkanter. Læg kiksene på en plade beklædt med bagepapir og prik dem med en gaffel. Drys med salt og bag kiksene ved 200° i 8 min. Lad kiksene afkøle på en rist og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Chokoladekiks med jordbærfyld
Vaniljekiks med chokoladefyld
Kiks med havreklid




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.