Svampet sandkage med æblestykker og kanel

Dene sandkage er dejlig svampet og lækker, og så er den fyldt med knasende æblestykker og krydret med kanel.
Af
Af: af Kristina Marckmann
Svampet sandkage med æblestykker og kanel

Svampet sandkage med æblestykker og kanel

Foto: Carina Krüger
Annonce
1 t og 15 min
1 stk
Sandkage med æble og kanel
200 g sukker
1½ tsk. vaniljesukker
120 blødt smør
2 æg
1½ tsk. bagepulver
175 g hvedemel
1 dl mælk
1 æble
1 spsk. kanel
1 spsk. sukker

Fremgangsmåde

  1. Rør sukker, vaniljesukker og smør sammen og pisk æggene i et ad gangen.
  2. Bland bagepulver og mel, rør det i skiftevis med mælken og kom dejen i en smurt sandkageform.
  3. Skyl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde både.
  4. Bland æblebådene med kanel og sukker og stik dem lidt ned i dejen.
  5. Bag kagen ved 180° i 60 min. og servér.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.