Opskrifter

Smagfuld fersken- og citronfromage med mandelkager

Mandag, 28. juni 2010Opdateret I gåraf Helle Brønnum Carlsen
Her får du opskriften på en sommerlig dessert serveret med små, søde mandelkager. En skøn portionsanrettet dessert til enhver anledning.
1 t
6 personer
Fersken- og citronfromage
2 ferskner halverede, pillede og uden sten
2 spsk. piske­fløde
Saften af 1½ citron
Revet skal af 1 citron
2 blade husblas
2 æggehvider
40 g sukker
Tilbehør
12 små mandelkager

Fremgangsmåde

  1. Blend ferskner og fløde.
  2. Udblød husblas i koldt vand og smelt over vandbad.
  3. Rør den smeltede husblas med citronsaft og pisk den i frugtmassen.
  4. Pisk æggehviderne stive og dernæst sej med sukkeret.
  5. Fold det i frugten og fordel fromagen i kopper eller glas og stil koldt.
  6. Drys med flormelis og server med mandelkager.