Frisk og smagfuld ferskentrifli med ostecreme

Her får du opskriften på en super enkel dessert, der smager lidt hen ad cheesecake - uhm! Opskriften giver 4 portionsanrettede desserter.
Af
af Kristina Marckmann
Frisk og smagfuld ferskentrifli med ostecreme
15 min
4 personer
Ferskentrifli med ostecreme
6 fuldkornshvedekiks, f.eks digestive
2 spsk. smør
2 spsk. hakkede mandler
1 ds. ferskner i egen saft
4 spsk. ferskensaft
150 g flødeost naturel
2 dl græsk yoghurt
3 spsk. flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 usprøjtet lime
Evt. Citronmelisse

Fremgangsmåde

  1. Knus kiksene og smelt smørret.
  2. Bland kiks og smør med de hakkede mandler og sæt blandingen til afkøling på en tallerken i køleskabet.
  3. Skær fersknerne i små tern.
  4. Rør ferskensaft med flødeost, græsk yoghurt, flormelis, vaniljesukker og revet limeskal.
  5. Kom blandingerne lagvis i 4 portionsglas.
  6. Start med kikseblandingen i bunden, herefter ferskner og til sidst ostecremen.
  7. Pynt evt. med citronmelisse før servering.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.