Søde pindsvin og nissemænd
Marcipanpindsvin
(6 stk.)
300 g marcipan
12 små chokokugler til øjne (el. smeltet chokolade)
50 g mandelsplitter, evt. med skal for at give farve
Form 6 pindsvin lidt i facon som en skævvreden pære. Tryk trynen flad og sæt øjne i og sæt pigge (mandelsplitter) i kroppen.
Nissemænd
(10 stk.)
500 g marcipan
Rød frugtfarve
100 g flormelis
1 tsk. æggehvide (pasteuriseret)
Lidt chokolade til øjne
Form nisserne som bløde kegler. Mal øverste og nederste tredjedel rød med pensel. Lad det tørre. Kom glasur i et meget lille kræmmerhus og sæt kant på huen og lav øjne og skæg. Sæt små dutter chokolade i det hvide i øjnene. Rul små kugler marcipan med rød farve og sæt på som næser.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Søde fristelser
Marcipanroulade med hindbærtrøffel
Lidt sødt til at slutte af med...