Solbærsorbet med hvid chokoladecreme
(6 pers.)
500 g solbær
150 g sukker
1 pasteuriseret æggehvide
80 g hvid chokolade
Evt. et nip lakridspulver
1 dl hvid chokoladecreme eller smeltet, hvid chokolade rørt op med piskefløde
50 g pistacier
50 g macadamia-nødder
Blend solbærrene.
Rør sukker i puréen. Hæld massen i fryseren og omrør hver halve time eller smid den i ismaskinen, til den er som tyk grød.
Pisk æggehviden stiv og rør den i. Hak chokoladen og rør den i sammen med evt. lakridspulver. Frys færdig i 4 timer.
Smør hvid chokoladecreme ud på tallerkner og læg kugler af solbærsorbet på.
Drys med grofthakkede, grønne og hvide nødder og drys evt. med en anelse lakrids.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Bagt kirsebæris
Chokoladedessert med brombær og nødder i honning
Hindbærsorbet med mynte
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)