Striftorte
Ingredienser til striftorte
(6-8 pers.)
5 æg
250 g sukker
125 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
400 g ribsgelé
50 g flormelis
PRØV OGSÅ: Marcipangifler
Fremgangsmåde til striftorte
Del æggene i blommer og hvider og pisk hviderne stive. Pisk sukkeret i og tilsæt derefter æggeblommerne en ad gangen. Bland kartoffelmel og bagepulver og vend det i dejen. Fordel dejen i 6 smurte lagkageforme, bag dem ved 225° i 10 min. og lad dem afkøle. Læg bundene sammen med ribsgelé og drys med flormelis. Servér kagen i tynde skiver evt. med lidt flødeskum til.
Tip: Skulle det være ekstra flot, serverede man flødeskum til kagen.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
PRØV OGSÅ: Mandelkage