Valnøddestykker og kokosstykker
Valnøddestykker
(40 stk.)
100 g valnødder
300 g marcipan
100 g blød nougat
1 spsk. portvin
Overtræk:
150 g mørk chokolade
Hak halvdelen af nødderne og ælt i marcipanen med portvin. Rul marcipanen ud og læg nougat på halvdelen. Læg den anden halvdel over. Stik små horn eller stænger ud og overtræk med chokolade og pynt med valnødder.
Kokosstykker
(25 stk.)
100 g kokos
100 g flormelis
1-1½ spsk. vand
5 dråber citronolie
Evt. lidt rom
Overtræk:
10 g hvid chokolade, hakkede pistacier
Rør flormelis med vand, til det er som fast glasur. Rør kokos i og smag til med rom og citronolie. Tril til kugler og tryk flade. Overtræk med hvid chokolade og drys med pistacie eller tynde lyse striber chokolade.
Konfektopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Et stk mere, tak...
Cognactrekanter og skaller med nougat
Skaller med estragontrøffel og støbte chokolader med irsk kaffecreme