Vandbakkelser
Ingredienser til vandbakkelseskrans
(8 stk.)
1½ dl vand
75 g smør
90 g hvedemel
2 æg
Mandelflager
Fyld
1½ dl piskefløde
1 dl hytteost
1 spsk. vaniljesukker
2½ dl blåbær
2½ dl hindbær
1 spsk. flormelis
Pynt
Flormelis
Fremgangsmåde
Kog vand og smør. Rør hvedemelet i med hurtige tag, når smørret er smeltet. Fortsæt med at røre, til massen er samlet til en klump, der slipper gryden. Lad den svale lidt og rør æggene i under kraftig omrøring. Tegn en ca. 20 cm stor cirkel på bagepapir. Sæt dejen i boller på størrelse med golfkugler rundt i cirklen på bagepapiret. Drys mandler over og bag kransen ved 200º i ca. 35-40 min. Lad kransen afkøle, inden den flækkes. Pisk fløden og rør hytteost og vaniljesukker i. Fyld kransen med flødskum og bær lige inden serveringen og drys med lidt flormelis.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: All Over Press
Find flere opskrifter her...
Vandbakkelser med hindbærcreme
Gâteau Saint Honoré med bær
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)