(20 stk.)
2½ dl piskefløde
125 g hvid chokolade
65 g smør
2 dl vand og 1 tsk. sukker
65 g mel
2 æg
100 g kirsebær
Lun fløden, tilsæt chokoladen og rør blandingen sammen til en ensartet masse. Stil chokolademassen på køl i mindst 3 timer. Smelt smør, vand og sukker op i en gryde og pisk melet i. Lad dejen koge sammen, mens der røres, til den slipper gryden. Tag dejen af varmen og lad den køle lidt. Rør æggene i et ad gangen og rør, til dejen bliver glat og skinnende. Sæt dejen som små toppe på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 175° i 20 min. Udsten kirsebærrene og hak dem groft. Pisk den stive chokolademasse op til en luftig creme og vend kirsebærrene i. Halver vandbakkelserne og læg en skefuld creme i hver. Server vandbakkelserne drysset med flormelis.
Dessertopskrift: Kristina Miechels
Flere desserter med bær...
Hindbær-issandwich
Anne-Maries pandekager med røde bær
Trifli med tranebær og granatæble