Brombærsyltetøj med rabarber

Gør de hjemmebagte boller endnu bedre med hjemmelavet brombærsyltetøj med rabarber.
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Brombærsyltetøj

Opskrift på brombærsyltetøj med rabarber

125 g rabarber
250 g brombær
150 g rørsukker
1 stang vanilje
3 kardemommekapsler
1 tsk. Nonoxal

Hjemmebagte boller på familiejournal.dk

Luftige boller bagt på hvedemel Karens koldhævede boller

Fremgangsmåde til syltetøj

Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker.
Kom rabarber, brombær, rørsukker, den flækkede vaniljestang og kardemommen i en tykbundet gryde.
Varm langsomt op og lad det småsimre under låg i 10 min.
Tag låget af og giv syltetøjet yderligere 10 min. og tilsæt Nonoxal.
Kom det varme syltetøj på glas og luk dem straks til.

Vi elsker jordbær og rabarber!

Vi elsker jordbær og rabarber!
Abonnement på Familie Journal

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.