Frugtpålæg

Det er bestemt ikke svært at lave frugtpålæg selv, og der er både penge at spare og velsmag at hente
Af
af Redaktion

Ingredienser til frugtpålæg

(18 stk.)

175 g tørrede figner
75 g dadler
50 g svesker
25 g tørrede tranebær
25 g hasselnødder
1 vaniljestang

Sådan gør du
Skær stilken af fignerne og udsten dadlerne. Kom figner, dadler, svesker, tranebær, nødder og kornene fra vaniljestangen i en foodprocessor og blend til en findelt masse. Rul massen ud i 3 mm's tykkelse, mellem to stykker bagepapir, og skær den ud i 4 x 6 cm store firkanter. Pak firkanterne sammen med bagepapir imellem og opbevar dem i en kagedåse eller i en lukket plastpose.

Opskrift: Kristina Marckmann

I gang med julekonfekten

Til en hyggelig og traditionel jul, skal der lækker juleknas og -konfekt til! Vi har samlet masser af opskrifter i galleriet nedenfor...

Lav konfekt og knas til jul

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.