Myntepesto
¾ dl revet parmesan
2 fed pillet hvidløg
2 dl mynteblade
¾ dl pinjekerner
¾ dl olivenolie
½ tsk. salt
Miks alt, undtagen olie, med blenderstav. Tilsæt olien lidt ad gangen i en tynd stråle og smag til med salt.
Pestoen holder 4-5 dage i køleskab og kan også fryses.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Om mynte
Æblemynte er en ny sort med hvidspættede blade, der både smager af mint og æble. Chokolademynte har brunlige stilke og smager som en skøn blanding af chokolade og mint. Der findes mange slags mynte, men et par stykker i haven rækker som regel. Myntesmagen varierer meget i styrke. Hjemmedyrket mynte og mynte købt i bundter har kraftigere smag end mynte købt i potter.
En duft af mynte...
Myntesalat med
pærer
Chokoladecreme
med mynte
Citron-myntekage
med marinerede
bær
Rejebrød med mynte
og chili
Isbombe med mynte
og melon
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)