Røget laks med flødestuvet spinat

Dejlig laksemad med et pocheret æg på toppen
Af
af Redaktíon

(1 pers.)

1 skive formbrød
3 skiver røget laks
100 g spinat
1 tsk. hvedemel
10 g smør
1 dl piskefløde
Salt og peber
Revet muskat
1 æg

Rist brødet. Anret laksen på brødet. Skyl spinaten og damp den let, til den falder sammen. Hæld væden fra. Smelt smørret og afbag med mel. Spæd med fløde, kog igennem i 3 min. og kom spinaten ved. Smag til med salt, peber og revet muskat. Kom spinaten over laksen og resten ved siden af i en lille skål. Pocher ægget og anret det på toppen af spinaten.

Pocheret æg

Bring vand i kog, tilsæt lidt salt og lidt eddike. Pisk rundt i vandet og kom ægget i det ca. 90° varme vand - giv det ca. 3 min.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Galleri: Lækkert smørrebrød

Se meget mere smørrebrød i galleriet nedenfor...

Smørrebrød

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.