Rørt tatar med urter

Byd dine gæster på en lille, lækker snitte
Af
af Redaktíon

(2 stk.)

1 skive rugbrød
100 g friskhakket, rå oksefilet af bedste kvalitet
½ spsk. cognac
½ tsk. dijonsennep
1 tsk. hakket skalotteløg
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket purløg
1 tsk. hakket kapers
Salt og peber
1 rå æggeblomme

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Pynt
2 frisésalatblade

Rist rugbrødet og skær kanterne af. Rør kødet med cognac, sennep, skalotteløg, persille, purløg, hakket kapers og æggeblomme. Smag til med salt og peber. Anret kødet på brødet og pynt med salat på toppen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Se masser af smørrebrød i galleriet nedenfor...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.