Opskrifter

Tapastallerken

Lørdag, 9. januar 2010af Redaktion
Festlig forret med lidt til enhver smag

PÅ TAPASTALLERKEN ER DER:
1. Sprøde kartoffelskiver med gedeost og pølse

2. Kvarte sandwich med krydderurtemascarpone og røget laks

3. Ruller af ovnbagte auberginer med rød pesto og rucola

4. Hjertesalat med olivenpuré og cherrytomater

Tilbehør
Friskbagte flutes, smør, olivenolie, salt, peber og en Sauvignon Blanc Hvidvin fra f.eks New Zealand el. Chile

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Lav en middag med...
Farseret okserullesteg med jordskokkesalat til hovedret
Appelsinkage til dessert

Se artiklen "Ønskemad: 80 gæster til kobberbryllup" her.


Mere til forret...
Bruchetta med courgetter
Orientalske quesadillas