Bønnesalat med andebryst

Ugens supernemme ret består af en skøn bønnesalat med andebryst
Af
af Redaktion
Denne bønnesalat med andebryst er både sund og mættende

Opskrift på bønnesalat med andebryst

(3 pers.)
20 min.

1 ds. kogte kidneybønner
200 g kogte kartofler
200 g grønne bønner
2 spsk. olivenolie
2 tsk. hvidvinseddike
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakkede kapers
1 andebryst
Salt og peber
1 spsk. olie
100 g skalotteløg
4 fed hvidløg
1 spsk. ahornsirup

Tilbehør
Groft brød

Skyl kidneybønner, skær kartofler i tern og damp de grønne bønner let. Pisk olie, eddike, persille og kapers sammen og vend kidneybønner, kartoffeltern og grønne bønner i. Krydr andebrysterne med salt og peber og steg det i olien ved middelhøj varme i 7 min. på hver side. Pil løg og hvidløg og skær skalotteløgene i kvarte og hvidløgene i skiver. Svits løg og hvidløg, til de begynder at tage farve. Tilsæt siruppen og steg i yderligere 2 min. Anret bønneblandingen på et fad og læg skiver af andebryst og løgene over og server.

Madopskrift: Krisrina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Andebryst med bulgursalat
Krydret kyllingefad
Stegt andebryst med fennikel og appelsin

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.