Ingredienser til citruspaneret kylling
(4 pers.)
4 stk. kyllingebryst
2 skiver hvidt brød
20 g parmesan
2 spsk. timian
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 usprøjtet citron
1 usprøjtet appelsin
Olie til stegning
250 g champignon
350 g haricots verts
1 rød peber
Salt og peber
Fremgangsmåde til citruspaneret kylling
Blend brød, parmesan, timian, salt, peber og revet citrusskal og vend kyllingebrysterne heri. Steg kyllingebrysterne i olien ved middelhøj varme i 6-7 min. på hver side, til de er gennemstegte. Skær champignonerne i kvarte, nip bønnerne og skær peberfrugten i strimler. Rist champignonerne gyldne i lidt olie ved høj varme og tilsæt bønner og peberfrugt. Pres saften fra citronen og appelsinen, hæld den over grønsagerne og lad dem simre et par min. Smag til med salt og peber og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Sprød quesadillas med kylling
And i rød karry
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)