DDV-opskrift: Æbler med nøddedip
1 godt spiseæble
Lidt citronsaft
45 g hasselnødder
10 g olie (smagsneutral)
Revet økologisk citronskal
Citronsaft
Et lille nip salt
Et par dråber
flydende sødemiddel
Rist nødderne på en tør pande eller i ovnen, til de er gyldne og dufter.
Kom dem i en minihakker, mens de stadig er varme, sammen med olie, lidt revet citronskal og ca. 1 spsk. citronsaft.
Kør til en grov, men ensartet pesto. Smag til med et nip salt og sødemiddel.
Skær æblet i både og dryp med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune. Server dippen til æblerne.
473 kcal/1968 kJ
- 40 g fedt (74%)
- 7 g protein (6%)
- 22 g kulhydrat (20%)
- 4 g fibre
Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Flere lette hyggemåltider fra De Danske Vægtkonsulenter...
Yletteklatkager med frugtcocktail
Mandelsmåkager