DDV-opskrift: Rejesalat

Flot frokost fra De Danske Vægtkonsulenter
Af
af Redaktion

80 g rejer

30 g let mayonnaise
100 g ylette
Lidt hvidvinseddike
Salt og peber

50 g aspargessnitter (fra glas)
50 g optøede fine ærter
2 spsk. klippet dild
Salatblade
100 g cherrytomater

30 g brød (f.eks. lun flute)


Rør mayonnaise og ylette sammen og smag til med lidt hvidvinseddike, salt og peber. Vend aspargessnitter, fine ærter, klippet dild og rejer i dressingen. Anret rejesalaten i små salatblade og pynt med cherrytomater.
Server med brød.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Mange flere lækre opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Salat med kylling og friske figner
Sandwich med kyllingesalat
Grønsager med hokkaido-tahindip

Vidste du, at der følger et stort slanketillæg med Familie Journal mandag 2. november?

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.