Opskrifter

Elses karrysuppe

Fredag, 7. oktober 2016af foto: Carina Krüger. Opskrift: Else Andersen foto: Carina Krüger. Opskrift: Else Andersen
Denne karrysuppe er indsendt af Else fra Hjørring. Suppen er simpelthen så nem at lave og smager skønt! I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften herinde.
(4 pers.)

Det skal du bruge til Elses karrysuppe:

2 kyllingebryster 2 porrer 4 gulerødder 5 dl hønsebouillon Evt. salt 50 g smør 1 spsk. karry 2 spsk. mel 2½ dl fløde Salt og peber Prøv også: Engelsk-indiskisk karrysuppe

Sådan laver du karrysuppen

Skær kyllingen i tern, porrerne i tynde ringe og gulerødderne i tern. Kog kylling og grøntsager i bouillon tilsat salt i 20 min. Svits karryen i smørret, rør melet i og tilsæt bouillonen lidt efter lidt, mens der røres godt. Tilsæt kylling, grøntsager og fløde, kog op og smag til med salt og peber. Prøv også: God gammeldags boller i karry