En runde squash
Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-omelet
½ squash
3 æg
Sojaflager, hørfrø, sesamfrø og
solsikkekerner
1 spsk. Fiberhusk
Cremefraiche
Dild
KØB LAVKARBO-TILLÆGGENE I SHOPPEN
Nu kan du købe Familie Journals første og andet tillæg medLavkarbo-kuren
som download.
Her får du en introduktion til
slankekuren samt
mange siders
lækre opskrifter. Få fat i kuren på: www.familiejournal.dk/shoplavkarbo
Fremgangsmåde
Skær squash i passende stykker og blend dem godt. Tilsæt æggene.
Tilsæt sojaflager, hørfrø, sesamfrø og solsikkeker og tilpas mængden, alt efter hvilken konsistens, du ønsker. Du kan også bruge mandelmel. Tilsæt Fiberhusk til sidst.
Lad æggemassen hvile lidt, inden du steger den som en eller flere "pandekager" på panden.
Server dem varme, lune eller kolde - og med det pålæg, du bedst kan li', om morgenen: laks, spegepølse, skinke…
Pynt med cremefraiche og dild.
Lavkarbo/Low Carb-opskrift: Line Engen
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød