Fiskedolmer
Ingredienser til fiskedolmer:
(3 pers.)
400 g lyssejfilet
2 forårsløg
4 spsk. hvedemel
1 æg
½ bdt. dild
50 g rejer
1½ tsk. salt
Peber
1 dl mælk
1 savojkål
1 dl hvidvin
1 dl vand
200 g flødeost naturel
2 dl mælk
1 bdt. dild
Salt og peber
Kogte kartofler
1 aubergine
Prøv også: Hellefiskmousse med rejer
Fremgangsmåde:
Hak fisken groft og løgene fint. Rør fiskekød, løg, mel, æg, klippet dild, rejer, salt, peber og mælk sammen. Skyl savojkålen og blanchér bladene i letsaltet vand, så de bliver bøjelige. Læg bladene sammen to og to og fordel fiskefarsen derpå. Fold kålen rundt om farsen og bind pakkerne med kødsnor. Bring hvidvin og vand i kog i en gryde og damp pakkerne i 15 min. Rør flødeost og mælk sammen og lad det koge op. Smag til med klippet dild, salt og peber og servér med kogte kartofler og grillede auberginer.
Prøv også: Roulade af røget hellefisk med laksemousse