Fiskesalat med torsk og hindbær

Kold fiskesalat med torskefilet, avokado, mandelsplitter og hindbær - så lækkert!
Af
af Kristina Marckmann | Foto: Carina Krüger
Kold fiskesalat med torsk og hindbær

Opskrift på fiskesalat med torsk og hindbær

(6 pers.)
600 g frisk torskefilet
Marinade:
4 usprøjtede lime
2 usprøjtede citroner
1 stilk citrongræs
1 chili
1 spsk. revet ingefær
5 spsk. sesamolie
2 avokadoer
25 g mandelsplitter
125 g hindbær
1 bdt. dild til pynt

Prøv også: Fiskesalat og fyldig råkost

Sådan laver du fiskesalat med torsk og hindbær

Læg fisken i fryseren et par timer for at dræbe evt. bakterier.

Riv skallen af 2 lime og pres saften af alle lime og citroner. Pisk saft og skal sammen med citrongræs i skiver, hakket chili, ingefær og sesamolie og skær fisken i tynde skiver.

Halvér avokadoerne, fjern stenene og skær kødet i skiver.

Anret fisk og avokado på et fad, kom marinaden over og stil det på køl i 2-3 timer.

Rist mandelsplitterne og pynt fadet med mandelsplitter, hindbær og dild.

Prøv også: Dampet fisk med mangosalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.