Frisk og sprød rødkålssalat med appelsiner

Frisk rødkålssalat kan bruges som tilbehør til de alle klassiske juleretter. Den giver et friskt element til den ellers tunge flæskesteg og and.
Af
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Rødkålssalat med appelsiner
Foto: wichmann+bendtsen photography
Annonce
40 min
4 personer
Rødkålssalat
½ lille rødkål
5 appelsiner
100 g valnødder
Marinade
1 spsk. honningeddike
3 spsk. valnøddeolie
1 tsk. stødt kanel
Salt og peber
  1. Rødkålen snittes fint og gives et kort opkog i let saltet vand i 2 min.
  2. Den drænes og vendes med marinade.
  3. Når det har trukket 30 min., vendes filet af appelsin og hele valnødder i salaten, der serveres til anden sammen med saucen og kartofler, som man nu synes.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.