Grillede nakkekoteletter med løg og svampe
Opskrift på grillede nakkekoteletter med løg og svampe
(4 pers.)
4 nakkekoteletter, ca. 1½ cm tykke
Salt og peber
4 store løg
25 g smør
2 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
250 g champignoner
25 g tørrede karljohansvampe
1 dl persille
2 spsk. purløg
Tilbehør:
Kogte kartofler og små tomater
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbradSådan laver du grillede nakkekoteletter
Drys koteletterne med salt. Lad dem trække 1 time eller mere. Drys dem med friskkværnet peber. Grill dem på en varm støbejernsgrillpande ca. 10-12 min.,vend dem jævnligt.
Pil løgene, halvér dem og damp dem i letsaltet vand i 2 min. Pil løgene fra hinanden lag for lag. Det inderste kan moses og kommes i skyen. Smelt smørret på en pande. Kom de dampede
løg på og kog af med eddike og salt i 1 min.
Kom olie på en anden pande. Rens og del champignoner i kvarte og udblød svampe i kogende vand i 5 min. Steg begge dele i olien på en varm pande. Drys med salt og peber og hakket løg og purløg. Servér med kogte kartofler og små tomater.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.