Grillet laks med blomkålscouscous

Prøv en grillet laks med blomkålscouscous - sundt og friskt! Velbekomme!
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Grillet laks med blomkålscouscous

(4 pers.)

Det skal du bruge til grillet laks med blomkålscouscous

4 skiver laksefilet med skind
1 blomkål
1 lille bdt. persille
1 lille bdt. basilikum
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
½ granatæble
Tilbehør:
Brød og citron

Prøv også: Laks med ravioli

Sådan laver du grillet laks med blomkålscouscous

Rens blomkålen og blend den med persille og basilikum, til det er jævnt og grønt.
Smag til med olie, salt og peber.
Pil granatæblekernerne ud af æblet.
Drys laksen med salt og peber og steg den ca. 5 min. på skindsiden og 1 min. på kødsiden.
Anret fisken med den grønne couscous og drys med granatæblekerner.
Servér med brød og grillet citron.

Prøv også: Galette med laks

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.