Opskrifter

Gule ris med nødder

Onsdag, 26. december 2012af Redaktion
Når selv børnene ikke orker julemaden mere, er denne ret et nemt og godt alternativ, og så er der mulighed for at få bugt med eventuelle rester af grødris

Ingredienser til gule ris med nødder

150 g grødris
20 g smør
2 dl hønsebouillon
1 tsk. salt
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. harissa
50 g paranødder
50 g rosiner
1 lille æble

Sådan gør du
Skyl risene, til skyllevandet er klart, og lad dem dryppe godt af. Sautér risene i smør ved jævn varme i 5 min. under omrøring. Tilsæt bouillon, salt, gurkemeje og harissa og lad dem koge ved svag varme i 15 min. Hak nødderne groft, vend dem i sammen med rosinerne og server risene drysset med æbletern.

Opskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Minideller og varm kålsalat
Vintersuppe med kylling

Mad på 15-20 minutter

Skal maden være nem og hurtig, får du her 20 gode opskrifter...