Hakkebøf med sellerisalat
(2 pers.)
25 min.
300 g hakket oksekød
200 g selleriknold
200 g blegselleri
70 g rucola
1 dl tyk yoghurt
4-5 soltørrede tomater i olie
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
1 spsk. græskarkerner
Tilbehør
Groft brød
Form to bøffer og steg dem med salt og peber på slip let-pande. Skræl sellerien og skær den i meget tynde "tændstikker" (julienne - eller riv den på et rivejern). Vend den straks i yoghurt rørt med salt, peber og sennep. Skær renset blegselleri i små måner og vend dem i salaten sammen med grofthakkede soltørrede tomater og halvdelen af den skyllede rucola. Ved servering lægges resten af rucolaen som bund, og der drysses med græskarkerner og serveres brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Hurtige stærke hakkebøffer
Deller med champignoner og løgsovs
Kødboller med tomatsovs og pasta