Hurtig mørbradgryde med peberfrugter og champignoner

Denne version af mørbradgryde har ekstra grønt, så retten mætter mere. Udskift grøntsagerne efter, hvad du har i skufferne. Velbekomme!
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Hurtig mørbradgryde med peberfrugter
45 min
4 personer
Mørbradgryde
1 svinemørbrad skåret i bøffer
2 løg i ringe
2 røde peberfrugter i ringe
250 g rensede champignoner i kvarte
25 g smør
Salt og peber
1 tsk. paprika
1 dl vand
1½ dl piskefløde
Tilbehør
Grøn salat
Brød eller ris

Fremgangsmåde

  1. Gør alle grøntsager og kød klart.
  2. Brun kødet i smør og drys med salt og peber. Tag det op.
  3. Kom løg, peberfrugter og svampe i gryden og steg, til svampene bruner.
  4. Kom kødet tilbage i gryden og drys med paprika.
  5. Tilsæt vand, skru ned og lad det småsimre i 20 min.
  6. Rør fløde i og smag til.
  7. Servér med salat og brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.