Jordskoksuppe
Opskrift på Lavkarbo/Low Carb-kost
Hver uge får du en Lavkarbo-opskrift med Familie Journal, så du nemt kan sammensætte en sund kostplan efter lavkarbo-principperne.
(4 portioner)
Ingredienser til jordskoksuppe
500 g jordskokker
1½ l hønsebouillon eller suppe
50 g smør
2 æggeblommer
2 spsk. johannesbrødkernemel (til jævning)
Salt og peber
Sherry
Køb det komplette Lavkarbo-tillæg i Familie Journals shop
Nu kan du købe Familie Journals andet tillæg medLavkarbo-kuren
som download.
Her får du en introduktion til
slankekuren samt
36 sider med
lækre opskrifter. Få fat i kuren på: www.familiejournal.dk/shoplavkarbo
Sådan gør du
Skræl jordskokkerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i bouillonen. Blend jordskokkerne med stavblender og hæld dem tilbage i bouillonen. Jævn suppen med en bolle rørt af smør og mel. Lad den koge ca. 5 minutter herefter.
Pisk æggeblommerne med en lille smule suppe, inden de tilsættes den store portion - og suppen må ikke koge herefter. Smag til med salt, peber og sherry.
Lavkarbo-opskrift: Sofie Hexeberg
Vidste du..
…at rå jordskok har en nøddeagtig smag, mens den som kogt har en sødlig og let bitter smag?
Low Carb eller Lavkarbo?
Hvis du skærer voldsomt ned på kulhydraterne i din kost, får du både et stabilt blodsukker og en stabil vægt, ja, du kan endda "risikere" at tabe dig.
Denne slankestrategi er på engelsk kendt som "Low Carb", mens nordmændene kalder den for "Lav-karbo" (karbo = kulhydrater).
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød