Kalkunlasagne med karry
(4 pers.)
20 min. + 35 min. i ovn
500 g hakket kalkunkød
1 hakket løg
1 spsk. karry
1 spsk. olie
1 tsk. garam masala
1 ds. hakkede tomater
150 g spinat
300 g hytteost
1 æg
350 g lasagneplader
100 g revet ost
Tilbehør
Råkost
Svits kød, løg og karry i olien i et par min. og tilsæt garam masala og tomater. Skyl spinaten, hak den groft og vend den i kødsovsen. Bland hytteosten med æg og læg lasagnen sammen med lag af plader, hytteost og kødsovs, start og slut med et lag lasagneplader. Drys lasagnen med ost og bag den ved 200° i 35 min. Server lasagnen med en god råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Springform i silikone
Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Squash-lasagne med hytteost og tomatsauce
Mexicansk lasagne
Kalkun i grøn karry med mandler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)