Kalveschnitzler med tomatstegte bønner

Skønne schnitzler med en dejlig, grøn salat til
Af
af Redaktion

(4 pers.)
20 min.

4 kalveschnitzler
Saften af ½ citron
1 spsk. grov dijon sennep
1 spsk. hakket kapers
½ tsk. salt
½ tsk. peber
3 spsk. rasp
2 spsk. smør til stegning
2 spsk. hakket persille
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
½ dl hakket persille
300 g bønner
300 g blommetomater
1 spsk. balsamico eddike

Tilbehør
Kartofler

Bland kapers, rasp, salt og peber til en panering. Rør senneppen med citronsaften. Vend schnitzlerne i citronsenneppen og herefter i paneringen. Steg schnitzlerne i smørret i 5-7 min. på hver side. Blancher bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Sautér hvidløg, persille, bønner og tomat i olien i et par min., tilsæt balsamicoen og server med kartofler.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Braiserede svinekæber med urtemos
Sprængt oksebryst med peberrodssovs
Oksehalesuppe








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.