Kapersbøffer med rød pebersovs

Krydrede hakkebøffer med kapers og peberrod
Af
af Redaktion

(3 pers.)
25 min.

450 g hakket oksekød
2 spsk. hakkede kapers
1 tsk. revet peberrod
1 æg
2 spsk. rasp
½ dl mælk
1 løg
1 spsk. rapsolie
2 røde peberfrugter
½ tsk. cayennepeber
1½ dl bouillon
Salt og peber
Olie til stegning


Rør oksekødet med kapers, peberrod, æg, rasp og mælk til en jævn fars og form til bøffer. Hak løget fint og svits det i rapsolien. Hak peberfrugterne og lad dem svitse med i et par min. sammen med cayennepeberet. Tilsæt bouillonen og lad det småkoge i 10 min. Steg bøfferne ved middelhøj varme i 4-5 min. på hver side. Blend peberfrugterne med en stavblender og smag til med salt og peber. Server bøfferne med kogte kartofler og dampet broccoli.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv også...
Peberfrugt-farseret lammebov med courgettesalat
Hakkebøf med middelhavssalat
Hakkebøf med krydret kålsalat og kartofler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.