Kapersfarsbrød med rødbedesalat
(4 pers.)
15 min. + 30 min. i ovnen
500 g hakket oksekød
1 dl mælk
1 dl rasp
½ tsk. peber
½ dl kapers
1 revet løg
150 g bacon i skiver
1 dl fromage frais
1 spsk. æbleeddike
2 tsk. revet peberrod
1 spsk. æblegele
500 g rødbeder
2 æbler
Tilbehør
Kartofler
Rør oksekødet med mælk, rasp, peber, kapers og revet løg. Form farsen til et brød i et ovnfast fad, læg baconskiverne over og bag farsbrødet i ovnen ved 200° i 30 min. Rør fromage frais med eddike, peberrod og gele. Skræl og riv rødbede og æble og vend dem i dressingen. Server med smørristede kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Farsbrød som på Sicilien
Svinekoteletter med kapers-citronsovs