Opskrifter

Kartoffelfad med skinke

Tirsdag, 24. marts 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Let og lækker hverdagsmad! Servér dit kartoffelfad med drys af snittet forårsløg og med en fyldig råkostsalat

Opskrift på kartoffelfad med skinke

(3 pers.)

800 g kartofler
1 spsk. smeltet smør
2 dl mælk
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 æg
100 g feta
250 g skinke
1 grøn peberfrugt
1 forårsløgSådan laver du fiskelasagne

Sådan laver du kartoffelfad

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Kog kartoflerne møre, hæld vandet fra og rør dem med smeltet smør, mælk, salt og peber. Pisk æggene i et ad gangen. Der skal piskes godt mellem hvert æg, så mosen bliver glat, blank og luftig. Skær feta, skinke og peberfrugt i tern og vend dem i mosen. Kom mosen i et smurt ovnfast fad og bag den nederst i ovnen ved 200° i 35 min.