Kartoffeltips

Få gode tips om tilberedning af kartofler her
Af
af Redaktion

Af Anne Skovgaard-Petersen

Kartofler til råstegning på pande skrælles og skæres i små tern. For at de ikke steger sammen til en stor kage, skal de skylles i koldt vand og tørres i et viskestykke eller køkkenrulle, inden de kommes på en varm pande med fedtstof.
Samme fremgangsmåde bruges til pommes frites, så bliver de sprødere.
Hvis større kartofler til kogning skal deles og holde faconen efter kogning, skal de skæres på langs, så ledningsstrengene i kartoflerne ikke skæres over, for så koger de nemt ud.
Hvis der ikke står på posen, om kartoflerne er melede, så vælg bagekartofler, de koger næsten altid ud, især hvis de deles på tværs inden kogningen.



klar besked om kartoflen med Familie Journals slankeklub her...


Prøv også en af disse retter...
Skipperlabskovs
Kartoffeltærte med kål og nødder
Kartoffel-jordnøddesuppe

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.