Opskrifter

Koteletter med spidskålssalat

Torsdag, 28. juli 2011af Redaktion
Supernem hverdagsmad på 20 minutter

(3 pers.)
Tid: 20 min.

3 svinekoteletter
Salt og peber
4 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 tsk. fennikelfrø
6 salvieblade
1 spsk. honning
1 spidskål
2 dl syrnet fløde
2 spsk. mintgelé
150 g jordbær i skiver
2 spsk. friske mynteblade

Krydr koteletterne med salt og peber og knus hvidløgene.
Brun koteletter og hvidløg i olien og dæmp varmen. Tilsæt fennikelfrø, salvieblade og honning og lad dem stege færdig.
Snit spidskålen fint og pisk fløde og mintgelé sammen. Vend kålen i dressingen sammen med jordbær og server med et drys af hakkede mynteblade.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Prøv flere lækre retter...


Svinekotelet med
cashewnødder

Frikadeller med
stuvet spidskål

Prøv en god ret:
Gris stroganoff

Revelsben med
rabarberglace

Koteletter med
rødløgskompot

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)