Krebinet a la Lindstrøm med kapers, løg og rodfrugtfritter
Krebinet a la Lindstrøm med kapers, løg og rodfrugtfritter
(4 pers.)
Ingredienser
3 persillerødder
el. pastinakker
6 gulerødder
4 spsk. olivenolie
1 kg kartofler
1 bdt. persille
3 spsk. kapers
Salt og peber
500 g hakket kalv el. kalv og flæsk
75 g syltede rødbeder
Alternativ til krebinetter: Stuvet spidskål med frikadeller
Fremgangsmåde
1 lille løgSkræl alle rodfrugterne og skrub kartoflerne. Skær dem i ½ cm tykke skiver og vend dem med 2 spsk. olie. Bred dem ud på en plade med bagepapir og bag dem ved 200° i ca. 35 min., eller til de er møre. Vend dem evt. en enkelt gang under bagningen. Krydr med lidt salt og drys med hakket persille og kapers ved servering. Hak løget, skær rødbederne i små tern og ælt i kødet. Form 4 bøffer, hak dem og steg dem brune udenpå og gennemstegte indeni i olie på en pande. Krydr med salt og peber. Servér krebinetterne med de ovnbagte grøntsager.