Krydret kyllingespid
Ingredienser til krydret kyllingespid
(4 pers.)
700 g kyllingeinderfilét
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
½ spsk. groft salt
1 tsk. kommen
1 tsk. koriander
2 tsk. paprika
1 tsk. timian
2 sk. toastbrød
Tilbehør
Rissalat
Fremgangsmåde til krydret kyllingespid
Dryp kyllingefiléterne med citronsaft og olie. Blend hvidløg, krydderier og brød til en ensartet krydderiblanding. Fordel krydderiblandingen på kødet og lad det gerne trække på køl i ½-1 time. Sæt kyllingefiléterne på spid og steg dem ved middelhøjvarme 2 min. på hver side. Servér med en god rissalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kylling i gryde
Kylling i tomatchili
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)