Kylling med spinat og tomat
Opskrift på kylling med spinat og tomat
Dessert efter kylling med spinat og tomat? Lav disse sunde klatkager
(2 pers.)
100 g perlebyg
2½ dl hønsebouillon
290 g kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg
1 spsk. frisk timian
1 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
250 g frisk spinat
2 tomater
2 dl fløde 9%
1 spsk. tomatpuré
125 g hytteost
Dessert? Lav disse sunde klatkager
Fremgangsmåde kylling med spinat og tomat
Skyl perlebyggen godt, kog den i hønsebouillonen i 15 min. Gnid kyllingefileterne med presset hvidløg, hakket timian, paprika, salt og peber. Skyl spinaten godt, blanchér den i letsaltet vand og lad den dryppe godt af. Fordel spinaten i bunden af to portionsskåle og fordel perlebyg og kyllingefileterne ovenpå. Skær tomaterne i skiver og læg dem over kyllingen. Rør fløden med tomatpuré og hytteost, hæld blandingen over tomaterne og stil skålene i ovnen ved 180º i 30 min. og servér.