Lækker kyllingepie med østershatte og hytteost

Her får du opskriften på en lækker pie fyldt med kylling, østershatte, masser af krydderier og hytteost.
Af
Af: af Kristina Marckmann
Lækker kyllingepie med østershatte og hytteost
Foto: Carina Krüger
Annonce
45 min
3 personer
Kyllingepie
400 g kyllingefilet
100 g østershatte
1 spsk. olie
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. frisk timian
1 spsk. frisk oregano
½ tsk. salt
1 knsp. peber
200 g hytteost
1 dl fløde 9%
2 rl. tærtedej
2 røde peberfrugter
Mælk til pensling

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i tern og brun kyllingen i olien sammen med østershattene, løg og hvidløg.
  2. Tilsæt krydderier, lad det svitse med i et par min. og vend hytteost og fløde i.
  3. Læg den ene dejrulle i et smurt tærtefad på 26 cm og kom peberfrugter i strimler og kyllingefyldet over.
  4. Skær nogle huller i den anden dej og læg den over som låg.
  5. Klem kanten godt til og pensl med mælk.
  6. Bag pien ved 190° i 45 min. og servér med en god råkost til.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.