Lavkarbo-opskrift på grillet sommersalat
Ingredienser til Lavkarbo-sommersalat med pebermakrel
(2 pers.)
200 g snackpeber
1 bdt. asparges
1 bdt. forårsløg
100 g slikærter
Reven skal af ½ usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
2 spsk. rapsolie
½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g blandede, spæde salatblade
100 g pebermakrel
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Fremgangsmåde til Lavkarbo-sommersalat med pebermakrel
Rengør strimler af snackpeber, asparges, forårsløg og ærter og grill dem et par min. på hver side på en grillpande ved middelhøj varme, så de stadig er sprøde. Bland citronskal og -saft, olie, salt og peber og vend de grillede grønsager heri. Skyl salatbladene og anret dem med grønsagerne og makrellen, der er plukket i mindre stykker.
Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann
Læs også: Nøglen til vægttab
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)