Lavkarbo-opskrift: pølsehorn

Bag dobbelt op på denne opskrift på pølsehorn – så ungerne ikke scorer dem alle sammen! Pølsehorn er en fantastisk madpakkefarvorit.
Af
af Kristina Marckmann/Foto: Carina Krüger

Lavkarbo-opskrift: pølsehorn - ingredienser

(16 stk. pølsehorn)
70 g sesamfrø
50 g mandelmel
6 spsk. loppefrøskaller (sælges på apoteket, hos Matas og i helsekostbutikker)
2 tsk. Sukrin
2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
4 æg
1 dl skyr
3 spsk. olivenolie
16 kødfulde brunchpølser

Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo

Fremgangsmåde til lavkarbo pølsehorn

Kom sesamfrøene i en foodprocessor, blend i et par min. og bland mandelmel, loppefrøskaller, Sukrin, salt og bagepulver i. Tilsæt æg, skyr og olie, lad foodprocessoren køre i 3-4 min. og lad dejen til dine pølsehorn hvile i 10 min.
Del dejen i 16 stykker, fugt hænderne og tryk dejstykkerne til dine pølsehorn flade i hånden. Læg en pølse på dejstykket og form dejen om pølsen til et pølsehorn. Læg dine pølsehorn på en plade med bagepapir og bag dine pølsehorn ved 200° i 25 min.

Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren

Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana

Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.
Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal


Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Vi elsker muffins!

Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.

Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød
Flere lækre Lavkarbo-desserter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.