Lune fladbrød med kylling og hjemmerørt karrydressing

Her får du en nem opskrift på fladbrød med fyld af kylling og grønt samt en hjemmerørt karrydressing på cremefraiche - lækker til både aftensmad og madpakken.
Af
af Kristina Marckmann
20 min
2 personer
Fladbrød med kylling og karry
260 g kyllingeinderfilet
1 rød chili
5 soltørrede tomater
1 spsk. olie
¾ dl cremefraiche
1 spsk. karry
Salt og peber
1 hjertesalat
¼ agurk
4 fladbrød

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker og hak chilien og de soltørrede tomater fint.
  2. Steg kyllingestykkerne sammen med chili og tomater i olien ved høj varme, til de er gyldne.
  3. Rør cremefraichen med karry og smag til med salt og peber.
  4. Snit salaten, skær agurkerne i tern og lun fladbrødene.
  5. Fyld brødene med kylling, salat, agurk og karrydressing og server.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.