Nem kartoffellasagne
(4 pers.)
500 g hakket oksekød
1 hakket løg
1 spsk. olie
1 tsk. paprika
Salt og peber
1 fed hakket hvidløg
4 revne gulerødder
2 dl vand
2 spsk. cremefraiche
1 pose frosne kartofler i skiver
1 Mornaysovs
1 pose revet ost
Svits løg og kød i olien og tilsæt paprika, salt, peber og hvidløg og lad det stege med et par min. Tilsæt gulerødder, vand og cremefraiche og lad det småsimre i 5 min. Kom kartofler i bunden af et ovnfast fad, hæld kødsovs og Morneysovs over og drys med osten. Stil fadet i ovnen ved 200° i 35 min. og server med flutes.
Madopskrift: Jutha Sandholdt
SJOV MED FORME
Søde pandeforme, der er perfekte til påske. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grøn lasagne
Lasagne med parmaskinke
Squash-lasagne med hytteost og tomatsauce
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)