Opskrift på smagfuld kyllingesuppe med kokos og rød karry

En varm kyllingesuppe med kokosmælk og rød karry er den perfekte efterårsret. Krydret, cremet og lige til at nyde, når mørket falder på og hyggen rykker indenfor.
Af
Pernille Skjødt. Foto: Columbus Leth
Kyllingesuppe med kokos og rød karry
Foto: Columbus Leth
Annonce
25 min
4 personer
Ingredienser:
1 broccoli
2 gulerødder
1 porre eller 1 bundt forårsløg
½ frisk rød chili
2 kyllingebrystfileter
8 dl hønsebouillon
1½ tsk. rød karrypasta
1 dåse kokosmælk
100 g edamamebønner uden bælg, fra frost
½ tsk. salt
1 limefrugt
Til servering:
1 bundt frisk koriander
½ frisk rød chili
Evt. ris eller nudler

Fremgangsmåde:

  1. Skær toppen af broccolien i små buketter og stokken i tern.
  2. Skær gulerødderne i mindre stykker.
  3. Skær porren i skiver.
  4. Hak chillien fint.
  5. Skær kyllingekødet i strimler.
  6. Giv hønsebouillon et opkog i en gryde.
  7. Hæld porre og kylling i, og lad det koge i 3 minutter.
  8. Tilsæt rød karry, og rør rundt.
  9. Hæld broccoli og gulerødder i gryden, og lad det koge i 3-4 minutter.
  10. Hæld kokosmælk og edamamebønner i gryden, og kog i 3 minutter.
  11. Smag suppen til med salt, limesaft og evt. mere karrypasta, hvis du tør.

Servering:

  1. Top den varme suppe med frisk koriander og finthakket chili.
  2. Servér evt. med kogte ris eller nudler.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.