Ovnbagt fisk med parmaskinke, rosenkål og kartofler
Ovnbagt fisk i fad er en dejlig nem løsning, når der skal mere fisk på middagsbordet. Her bliver fisken serveret sammen med en frisk rosenkålssalat med kartofler.
Af
af Helle Brønnum Carlsen

20 min
2 personer
Ovnbagt fisk med parmaskinke
2 fileter af hvid, fast fisk
2 skiver parmaskinke
Kartoffel- og rosenkålssalat
1 skefuld smør
1 spsk. olivenolie
2 kviste rosmarin
200 g rosenkål
1 stort løg
300 g små, vaskede kartofler
1 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
Pynt
Persille
Evt. lidt paprika
Fremgangsmåde
- Vikl parmaskinken om fisken og læg den i et ovnfast fad.
- Skær kartoflerne i kvarte både.
- Skær løget ud og steg det i olie og smør, kom rosmarin og kartoflerne ved.
- Pil de yderste blade af rosenkålen og gem dem.
- Steg de små kål med kartoflerne i 5 min.
- Sæt fisken i en 210° varm ovn og giv den 10 min., mens kartoflerne og kålen steger færdig.
- Vend hvidløg og rosenkålsblade i ned til kartoflerne og kålen og lad det stege med 2 min.
- Anret fisken med kartoffel-kålen og et drys persille og paprika.

Hovedretter
Lasagne med parmaskinke og spinat

Hovedretter