Panerede rødspættefileter med fennikel-orangesalat

Med denne opskrift på panerede rødspættefileter med fennikel-orangesalat kan du på kun 25 minutter lave en lækker og velsmagende ret til fire personer.
Af
Af Line Holt Nielsen Foto: Betina Hastoft
Panerede rødspættefileter med fennikel-orangesalat
25 min
4 personer
Panerede rødspættefileter:
8 rødspættefileter
1 dl rugmel
Salt og peber
Smør og olivenolie til stegning
Fennikel-orangesalat:
2 fennikler
2 appelsiner
75 g oliven
2 spsk. kapers
2 spsk. god olivenolie
Salt og peber
Til servering:
Kogte kartofler
Kruspersille

Fremgangsmåde:

  1. Vend rødspætterne i en blanding af rugmel, salt og peber, og steg dem i en blanding af smør og olie i 2-3 minutter på hver side.

Fennikel-orangesalat:

  1. Skær fennikel i tynde skiver og appelsinkødet i tern.
  2. Vend begge dele med oliven, kapers og olie. Smag til med salt og peber.
  3. Servér rødspættefileterne sammen med salat og kogte kartofler drysset med kruspersille.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.