Pitabrød med hjemmelavet hummus og rejer

Lune pitabrød med fyld af en lækker hjemmelavet hummus, grøntsagstern og rejer er en helt perfekt hverdagsret, og den kan nydes både til aftensmad eller i madpakken.
Af
af Kristina Marckmann
Pitabrød med hjemmelavet hummus og rejer
15 min
2 personer
Hjemmelavet hummus
220 g udblødte, kogte kikærter (1 ds.)
2 skiver hvidt brød i tern
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
½ tsk. stødt spidskommen
1 spsk. tahina (kan undlades)
Salt og peber
Pitabrød med grøntsagstern
3 tomater
½ agurk
½ hakket salatløg
2 spsk. hakket persille
1 spsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber
6 pitabrød
200 g rejer

Fremgangsmåde

  1. Blend de udblødte kikærter med brød, hvidløg, olivenolie, limesaft, kommen og tahina til en grynet masse.
  2. Smag hummussen til med salt og peber.
  3. Fjern kernerne fra tomater og agurk og skær dem i små tern.
  4. Bland ternene med løg, persille, olivenolie og limesaft og smag til med salt og peber.
  5. Lun pitabrødene og fyld dem med hummus, grønsagstern og rejer.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.